Njoftim

Njoftim

Të nderuar,

Për shkak të përditësimit aktual, sistemi OSSP nuk do të jetë në funksion nga data 17.06.2022 deri më 21.06.2022.

Ju faleminderit për mirëkuptimin dhe për bashkëpunimin.

Me respekt,
Agjencia për kadastër të patundshmërive