Informim

Informim

Ju informojmë se eKat sporteli dhe sistemi eKat nuk do të kenë qasje për shkak të azhurnimit të përditësimeve të vazhdueshme në periudhën prej orës 20:00 në ditën e 18.07.2019 deri në përfundimin e aktiviteteve.

Faleminderit për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj.

Agjencia për kadastër të patundshmërive