Viktorio Jakovleski

ИНФОРМАЦИЈА За време на викендот Дистибутивниот систем на АКН – ОССП имаше технички проблем при функционирањето. Во моментов се работи на неговото отстранување. Ги информираме корисниците дека нивните нарачки ќе бидат прегенерирани, откако системот ќе проработи. Ве молиме да не правите нови нарачки сè додека не добиете известување дека системотповеќе…