Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Почитувани,

Агенцијата за катастар на недвижности, на 28.04.2022 година (четврток), со почеток од 13:00 часот, ќе ја организира ПРВАТА задолжителна обука за 2022 година, наменета зa трговците поединци – овластени геодети, на следните теми:

  • НОВИНИ ВО ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА И ВО ПОДЗАКОНСКИ АКТИ и
  • ОБУКА ЗА ПРАВИЛНИКОТ ЗА ПРЕМЕР НА НЕДВИЖНОСТИ – ГАРАЖНИ МЕСТА

Заради примена на препораките на Владата на Република Северна Македонија за заштита од COVID 19 вирусот, обуката ќе се одвива on-line преку платформата “ZOOM“.

Линкот за пристап до обуката е следниов:

Topic: OBUKA Geodeti
Time: Apr 28, 2022 01:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

 Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/86755429115?pwd=U3d5bERTUzEyU29mMUIxZWQyMGxNZz09

Meeting ID: 867 5542 9115
Passcode: 267772

Целосното соопштение е достапно на  следниов линк.