Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Почитувани,

Агенцијата за катастар на недвижности, на 24.12.2021 година (петок), со почеток од 13:00 часот, ќе ја организира четвртата задолжителна обука за 2021 година, наменета зa трговците поединци – овластени геодети, на следната тема:

  • КОРИСТЕЊЕ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТА ” ПАЗАРЕН КОНЦЕПТ ” ВО Е-КАТ АПЛИКАЦИЈАТА

Заради примена на препораките на Владата на Република Северна Македонија за заштита од COVID 19 вирусот, обуката ќе се одвива on-line преку платформата “ZOOM“.

Линкот за пристап до обуката е следниов:

Topic: EKAT PAZAREN KONCEPT
Time: Dec 24, 2021 01:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

 Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/89933712548?pwd=ZzlGZDRnd1JZT0M0YVNEVGlCUVdMQT09

Meeting ID: 899 3371 2548
Passcode: 965423

Целосното соопштение е достапно на  следниов линк.