Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Почитувани,

Агенцијата за катастар на недвижности, на 22.10.2021 година (петок), со почеток од 13:00 часот, ќе ја организира третата задолжителна обука за 2021 година, наменета зa трговците поединци – овластени геодети, на следната тема:

  • КАТАСТАР НА ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЈЕКТИ
    (законски и подзаконски одредби и примери)

Заради примена на препораките на Владата на Република Северна Македонија за заштита од COVID 19 вирусот, обуката ќе се одвива on-line преку платформата “ZOOM“.

Линкот за пристап до обуката е следниов:

Topic: ОБУКА ЗА ОВЛАСТЕНИ ГЕОДЕТИ
Time: Oct 22, 2021 01:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

 Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/87240197159?pwd=d2dLdWNiT3hCWEc0amhzbXhpdXkxUT09

Meeting ID: 872 4019 7159
Passcode: 807318

Целосното соопштение е достапно на  следниов линк.