Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Почитувани,

Агенцијата за катастар на недвижности, на 16.06.2021 година (среда), со почеток од 13:00 часот, ќе ја организира втората задолжителна обука за 2021 година, наменета зa трговците поединци – овластени геодети, на следните теми:

  • ГЕОДЕТСКИ ЕЛАБОРАТИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЈЕКТИ и
  • ПРАВИЛНИК ЗА РЕГИСТАРОТ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ

Заради примена на препораките на Владата на Република Северна Македонија за заштита од COVID 19 вирусот, обуката ќе се одвива on-line преку платформата “ZOOM“.

Линкот за пристап до обуката е следниов:

Topic: ОБУКА ЗА ОВЛАСТЕНИ ГЕОДЕТИ
Time: Jun 16, 2021 01:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

 Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/91947471705?pwd=SkoyTmNEOGxxNWU3MUxEc0JYbVN3QT09

Meeting ID: 919 4747 1705
Passcode: 550179

Целосното соопштение е достапно на  следниов линк.