Информација за проблем со функционирањето на ОССП

Информација за проблем со функционирањето на ОССП

Агенцијата за катастар на недвижности на Република Северна Македонија, Ве информира дека поради техничкиот проблем со ОССП, тој привремено нема да биде достапен. Во моментов се работи на неговото отстранување.

Ги информираме корисниците дека нивните нарачки ќе бидат прегенерирани, откако системот ќе проработи.
Ве молиме да не правите нови нарачки сè додека не добиете известување дека системот е во функција.

Агенција за катастар на недвижности на Република Северна Македонија