Информација за проблем со функционирањето на ОССП

Информација за проблем со функционирањето на ОССП

Агенцијата за катастар на недвижности на Република Северна Македонија, Ве информира дека поради техничкиот проблем со ОССП настанат денес во 11.25 часот, тој привремено нема да биде достапен.

Агенција за катастар на недвижности дополнително ќе Ве информира кога ќе биде наминат проблемот и кога ОССП ќе започне со редовна работа.

Агенција за катастар на недвижности