Информација

Информација

Почитувани,

Ве информираме дека системите еКат шалтер и еКат нема да бидат достапни во периодот од 17:30 часот до 19.00 часот на 28.02.2019 година (четврток) поради тековни надградби.
Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
Агенција за катастар на недвижности