Интерен оглас број 1/2019 за унапредување на административен службеник

Интерен оглас број 1/2019 за унапредување на административен службеник

Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници, Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија објавува ИНТЕРЕН ОГЛАС број 1/2019 за унапредување на административен службеник.

Документот можете да го погледнете и преземете на следниов ЛИНК.