Претставници од АКН на средба со граѓаните од општина Чашка

Претставници од АКН на средба со граѓаните од општина Чашка

Претставници од Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија беа во работна посета на општина Чашка. Таму на средба со граѓаните, организирана од страна и на барање на градоначалникот Горан Стојановски, беа одговорени голем број на прашања, поставени од присутните заинтересирани.

Повеќе на веб страницата на општина Чашка.