Информација за професионалните корисници

Информација за професионалните корисници

Почитувани,

Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија, Ве информира дека поради надградување на „еКат и еКат шалтер“, двата системи нема да бидат достапни на 19 април 2018 година, во периодот од  15.30 часот до завршување на активностите.

Ви благодариме на разбирањето.
Агенција за катастар на недвижности