Известување за склучен договор за јавна набавка бр.10/2017

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.10/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Канцелариски мебел

Вид на договорот за јавна набавка: Стоки – Купување

Име на носителот на набавката: Друштво за производство,трговија и услуги БИРОСЕФ ДООЕЛ увоз-
извоз Струмица

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.10 (.pdf)

Известувањето е објавено и на следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *