Известување за склучен договор за јавна набавка бр.31/2017

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.31/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Систематски преглед на вработени

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Здравствени и социјални услуги

Име на носителот на набавката:  Приватна здравствена установа-ординација по општа
медицина,специјалистичка ординација по офталмологија,специјалистичка ординација по
оториноларингологија,специјалистичка ординација по невропсихијатрија,специјалистичка ординација за
интерна медицина,специјалистичка ординација по медицина на трудот и биохемиска лабораторија
ПОЛИКЛИНИКА ТОСПАШ Скопје

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.31 (.pdf)

Известувањето е објавено и на следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *