Известување за склучен договор за јавна набавка бр.31/2017

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.31/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Систематски преглед на вработени

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Здравствени и социјални услуги

Име на носителот на набавката:  Приватна здравствена установа-Поликлиника од примарната
здравствена заштита и биохемиска лабораторија МЕДИКА Крива Паланка

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.31 (.pdf)

Известувањето е објавено и на следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *