Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 35/2018

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 35/2018

Предмет на договорот за јавна набавка:

Услуги за поправка на телефонски апарати и телефонски централи со набавка на резервни делови

Вид на договорот за јавна набавка: Услуги – Категорија на услуга број: 1 Услуги за одржување и
поправка

Тендер бр.35 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *