Известување за склучен договор за јавна набавка бр.69/2017

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.69/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Услуги за поправка на машини за фотокопирање (одржување и сервис на копир апарати), телефонски
апарати и телефонски централи со набавка на резервни делови

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Услуги за одржување и поправка

Име на носителот на набавката:  Друштво за трговија, сервис и услуги ТИРС КОПИРС ДООЕЛ Скопје

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.69 (.pdf)

Известувањето е објавено и на следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *