Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 14/2018

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 14/2018

Предмет на договорот за јавна набавка:

Канцелариски мебел

Вид на договорот за јавна набавка: Стоки – Купување

Тендер бр.14 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *