Пренос во живо од полагањето на испитот за овластен геодет

Пренос во живо од полагањето на испитот за овластен геодет

 

 

 

 

За да можете да го гледате видеото, вклучете JavaScript и доколку е потребно направете надградба на веб прегледникот на следниот линк
поддршка за HTML5 видео

 

 

 

 

За да можете да го гледате видеото, вклучете JavaScript и доколку е потребно направете надградба на веб прегледникот на следниот линк
поддршка за HTML5 видео

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *