План за контрола на приватни геодетски фирми и ЦКН за 2018 година

План за контрола на приватни геодетски фирми и ЦКН за 2018 година

Секторот за контрола и надзор го објавува планот за 2018 година по кој ќе се реализираат контролите на приватните геодетски фирми, одделенијата за катастар на недвижности и на Центарот за катастар на недвижности.

Планот за контрола може да се преземе на следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *