Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 65/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 65/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Услуги од агенции за привремени вработувања

Вид на договорот за јавна набавка: Услуги – Категорија на услуга број: 22 Услуги за привремено
вработување (освен услугите кои се однесуваат на договорите за вработување)

Тендер бр.65 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *