Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 22/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 22/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Изработка на веб решение за МАКТРАН софтвер

Вид на договорот за јавна набавка:  

Тендер бр.22 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *