Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 56/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 56/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Поврзување на НВТ3 нивелманска мрежа на РМ со европската UELN нивелманска мрежа и поврзување на градските нивелмански мрежи во РМ со НВТ3 нивелманска мрежа на РМ

Вид на договорот за јавна набавка: Услуги – Категорија на услуга број: 12 Архитектонски услуги; инженерски услуги и интегрални инженерски услуги; услуги за просторно планирање и инженерски услуги за уредување на земјиштето; поврзани научни и технички советодавни услуги; услуги за технички испитувања и анализа

Тендер бр.56 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *