Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 21/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 21/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Антивирусно решение (за времетраење од 3 години)

Вид на договорот за јавна набавка: Стоки – Купување

Тендер бр.21 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *