Известување за поништување на постапката за доделување на договор за јавна набавка

Известување за поништување на постапката за доделување на договор за јавна набавка

Предмет на договорот за јавна набавка: Mоторни бензини и дизел гориво

Број на огласот за кој се однесува известувањето: 06/2017

Поништување на дел/делови: Не
Поништување на постапка: Да

Информации за причината на поништување на постапката: не е поднесена ниту една понуда
Датум на објава: 21.12.2017

Известувањето можете да го превземете на овој линк .

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *