Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 39/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 39/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Услуга за надворешна ревизија

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 9 Сметководствени, ревизорски и книговодителски услуги

Тендер бр.39 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *