Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 29/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 29/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Одржување на лиценци за Oracle SE

Вид на договорот за јавна набавка:  Стоки – купување

Тендер бр.29 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *