Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 71/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 71/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Технички преглед и регистрација на моторни возила

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 27 Други услуги кои не се опфатени во член 2 од оваа уредба (освен услугите кои се однесуваат на купување, развој, продукција или копродукција на програмски материјали од страна на радио и телевизиски куќи или за термините на радио и телевизиско емитување на програма)

Тендер бр.71 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *