Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 78/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 78/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Одржување на систем за видео надзор со набавка на резервни делови

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 1 Услуги за одржување и поправка

Тендер бр.78 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *