Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 158/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 158/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Поштенски услуги – брза пошта

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 4 Услуги за копнен и воздушен транспорт на поштенски пратки (освен услугите за железнички транспорт, кои се опфатени во категорија 18)

Тендер бр.158 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *