Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 69/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 69/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Услуги за поправка на машини за фотокопирање (одржување и сервис на копир апарати), телефонски апарати и телефонски централи со набавка на резервни делови

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 1 Услуги за одржување и поправка

Тендер бр.69 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *