Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 24/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 24/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Oгревен материјал – јаглен

Вид на договорот за јавна набавка:  Стоки – Купување

Тендер бр.24 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *