Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 67/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 67/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Студија за оптимална картографска проекција за територијата на Р.М

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 8 Услуги за развој и истражување во случај кога резултатите се користат ислкучиво за вршењето на функциите и надлежностите на договорните органи

Тендер бр.67 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *