Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 60/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 60/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Поправка и одржување на инсталации на објекти, електрични инсталации, систем за вентилација, хигиено-техничко одржување на простори, климатизери и централна климатизација и инсталација за топловодно греење со набавка на резервни делови

Вид на договорот за јавна набавка:   Услуги – Категорија на услуга број: 1 Услуги за одржување и поправка

Тендер бр.60 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *