Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 31/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 31/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Систематски преглед на вработени

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 1 Услуги за одржување и поправка

Тендер бр.31 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *