Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 8/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 8/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Изнајмување на кафемати и набавка на вода со диспанзери

Вид на договорот за јавна набавка:  Стоки – Изнајмување без опција за купување на стоките

Тендер бр.8 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *