Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 42/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 42/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Авионски билети и услуги за хотелско сместување

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 17 Хотелски и угостителски услуги

Тендер бр.42 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *