Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 32/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 32/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Транспорт на стоки

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 2 Услуги за копнен транспорт, вклучувајќи и услуги за транспорт со блиндирани возила и курирски услуги, освен услуги за транспорт на поштенски пратки (освен услугите за железнички транспорт, кои се опфатени во категорија 18).

Тендер бр.32 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *