Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 46/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 46/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Превентивно одржување на НИПП геопортал

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 7 Информатички и поврзани услуги

Тендер бр.46 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *