Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 33/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 33/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Комуникациски услуги – изнајмување на ВПН линии

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Категорија на услуга број: 5 Телекомуникациски услуги

Тендер бр.33 (.pdf)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *