Известување за склучен договор за јавна набавка бр.45/2017

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.45/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Oдржување хигиена на деловни објекти

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Услуги за чистење на објекти и услуги за управување до имот

Име на носителот на набавката:  Друштво за обезбедување и услуги СЕКЈУРИКОМ МУЛТИСЕРВИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО Скопје

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.45 (.pdf)

Известувањето е објавено и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *