Известување за склучен договор за јавна набавка бр.47/2017

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.47/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Колокација на продукциона околина

Вид на договорот за јавна набавка:  Услуги – Информатички и поврзани услуги

Име на носителот на набавката:  Македонски Телеком Акционерско друштво за електронски комуникации – Скопје

Известување за склучен договор за јавна набавка бр.47 (.pdf)

Известувањето е објавено и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *