Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 06/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 06/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Mоторни бензини и дизел гориво

Вид на договорот за јавна набавка: Стоки – Купување

Тендер бр.06 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *