Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 68/2017

Оглас за доделување на договор за јавна набавкa бр. 68/2017

Предмет на договорот за јавна набавка:

Сервисирање, одржување и поправка на компјутерска опрема со набавка на резервни делови

Вид на договорот за јавна набавка: Услуги – Категорија на услуга број: 1 Услуги за одржување и
поправка

Тендер бр.68 (.pdf)

Огласот е објавен и на следниов линк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *