Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Соопштение за одржување на обука наменета за овластени геодети

Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија ја организира четвртата обука за 2017 година, наменета зa трговците поединци овластени геодети, на следнава тема:
ОТВОРЕНА ТРИБИНА:
ПОПИСЕН КАТАСТАР И КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ (ПРАКСА)
Обуката ќе се одржи регионално во следниве градови: Скопје, Кичево, Прилеп, Струмица и  Штип.
Целосното соопштение е достапно на  следниов линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *