Кавадарци


Избери одделение:

 

Адреса: ул. Едвард Кардељ бр 5
Телефон: 043-413-030
Факс: 043-413-030
Е-маил: a.trajkov@katastar.gov.mk
Раководител: Ацо Трајков
Работно време: 08:30 - 16:30


Катастар на недвижности

ШифраКатастарска општинаОпштинаДатум на ставањеБрој на сл. весник
11001 Бегниште Кавадарци04.03.199312/1993
11003 БојанчиштеКавадарци06.04.200422/2004
11002 БохулаКавадарци 06.02.2008 19/2008
11004 БошаваКавадарци 01.08.2007 95/2007
11005 БрушаниКавадарци10.06.200338/2003
11006 ВаташаКавадарци14.02.19968/1996
11007 Возарци Кавадарци24.09.199652/1996
11008 Галиште Кавадарци06.08.200352/2003
11010 ГарниковоКавадарци28.11.200375/2003
11009 ГлишиќКавадарци14.02.19968/1996
11011 ГрбовецКавадарци20.06.199728/1997
11012 ДабништеКавадарци04.05.199328/1993
11013 ДебриштеРосоман12.05.200036/2000
11014 ДобротиноКавадарци12.03.200315/2003
11015 ДрагожелКавадарци12.03.200315/2003
11017 ДрадњаКавадарци25.09.200077/2000
11016 Дреново Кавадарци17.04.199818/1998
11047 КавадарциКавадарци28.06.199532/1995
11018 Кавадарци-ВонградКавадарци20.12.200466/2004
11019 Камен ДолРосоман27.04.200033/2000
11020 Кесендре Кавадарци06.08.200352/2003
11021 КлиновоКавадарци03.11.200370/2003
11022 КонопиштеКавадарци26.12.2005114/2005
11023 КошаниКавадарци25.09.200077/2000
11024 КрњевоКавадарци12.07.200446/2004
11025 КрушевицаРосоман27.01.20005/2000
11026 КуманичевоКавадарци29.01.20025/2002
11028 МанастирецРосоман28.02.199610/1996
11027 МаренаКавадарци03.11.199970/1999
11029 МрежичкоКавадарци12.09.2008115/2008
11030 Мрзен ОраовецРосоман25.09.200077/2000
11031 ПаликураРосоман28.02.199610/1996
11032 ПраведникКавадарци29.01.20025/2002
11033 РадњаКавадарци15.10.200280/2002
11034 Раец Кавадарци03.12.199977/1999
11035 РесаваКавадарци04.05.199328/1993
11037 РибарциРосоман28.02.199610/1996
11036 РожденКавадарци01.12..2008149/2008
11038 РосоманРосоман07.10.199849/1998
11040 СирковоРосоман10.04.200327/2003
11039 СопотКавадарци 28.12.2007 158/2007
11041 СтраговоКавадарци01.11.200478/2004
11042 ТрстеникРосоман31.08.199645/1996
11043 ФаришКавадарци27.04.200033/2000
11046 ЧемерскоКавадарци10.04.200646/2006
11044 Шешково Кавадарци27.02.200216/2002
11045 ШивецКавадарци26.02.19978/1997

Катастар на земјиште