Извод од катастарски план


Извод од катастарски план

Доколку сакате да извадите копија од катастарски план за имотот што го поседувате и што е запишан во катастарот на недвижности, потребно е да се обратите на шалтерот за прием во катастарското одделение и да приложите:

  • барање во писмена форма;
  • доказ за платен надоместок за услугата од 183 денари за една катастарска парцела;

Уплатата  може да се врши на шалтерот во Катастарот со платежна картичка на ПОС терминал или на уплатница (образец ПП 50) во банка или во пошта:

Преземи барање (.pdf)
Купи извод од катастарски план

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *